Piškotek za srečo (Bio in brez cukra)

02 februar, 2008

Izpit je mimo!

Ma ku je doro met po dolgem cajtu malo prostega časa...
Projekt Brlog se je končno spet premaknu z mrtve točke, malo sm krame pospravljau (nikoli ne bo zares pospravljeno :( ), pa še celo pustne maske smo lahko izdelovali. Smo se odločli da bomo pikapolonice... To bo še smeh :)
V glavnem ugotovu sem da je moj vrtalni stroj prevelik, zato je blo treba vrtat luknje z zunanje strani omarice (ki ji je namenjeno da bo postala brlog). Ceu projekt je naciljat vrtalni stroj samo z metrom in kotnikom tko da prideš točno na črto, ki je narisana znotraj omare...Vizualno ciljanje je dosti lažje, zdej razumem zakaj hočejo met Američani čelado ki usmerja streljanje tja kamr gledaš... Ma vseno mi je ratalo, tko da morem samo še vrata naredit, pa bo prva faza končana! Pol pa gas z notranjo opremo? A podgane majo tudi rade Feng-Šui?
Še malo o delu. Zgleda da mi je uspelo po blotu detektirat TLR4, čeprov še sam ne verjamem po tolk neuspelih poskusih. Morem ponovit, da se prepričam...Notranji glas mi pravi NEEE, NE TEGA DELAT! BOŠ VIDU DA DVAKRAT NE RATA!...Ma tku je, je treba met znanstevno ponovljiv eksperiment, zato bom to v vsakem primeru mogu naredit. Sm optimist im mislim da zdej sm nagrunt kej je treba narest...Aja sm pozabu oment...Rezultati izpita so že! NAREDU!
Oceno pustmo stat, k nism zadovoljn...

1 komentar:

bubbles pravi ...

absolutno MORAŠ na predavanja prit kot pikapolonca! :D