Piškotek za srečo (Bio in brez cukra)

28 februar, 2008

Jst se ne grem več!

Aaaaa
Že res da sem študent na podiplomskem nivoju in da morem znat sam poiskat informacije ki jih rabim za delo/študij. (sej nekej dejansko znam).
Vseno pa mislim da bi se mogli naši mentorji mal boj potrudit in mal bolj koherentno predavat, na samo filat slajde na zaslon, nekej malega povedat zravn, malo vrtet sliko od enga proteina in to je to... Zgleda skor tko, ku da full ve in bi nam rad posredoval svoje znanje, ma ga enostavno ne zna posredovat.
Da ne govorimo o člankih... prvič; Do polovice ali več nimam dostopa, do enga od predpisanih nima noben dostopa oziroma če kdo ma dostop, potem članka noče posredovat naprej...
drugič; Profesor reče samo preberte to, na pa na kej nej se koncentriramo in u zvezi s čim nej teče diskusija, pol pa začneš spraševat nekej o metodah, pa te gleda ku da si z marsa in da bi mogu to vse že na dodiplomcu znat...
/me frustrated

4 komentarji:

nefertit pravi ...

te čist razumem! mene je tudi to najbolj motilo na faksu. da ti neka brihtna buča pove 2 stavka o stvari, na koncu pa ti da samo www naslov kjer je našteta litertura. Potem ti pa gre stavkat, ker ima premalo plače.

Bashi_B pravi ...

Ma ni tolk to da pove 2 stavka o stvari... Problem je k nem teži da smo pr seminarjih omejeni s cajtom, on pa zgublja cajt k išče neke fajle po računalniku, da bi nam nekej pokazu, pol je pa razočaran k noben ne šteka kej je hotu pokazat. In se sploh ne zaveda kko ne zna nič spredavat.... Pa dejansko pozabi nam poslat obljubljene članke za literaturo. Sej vem da mal kurcam, ma sm lih dobro s predavanja pršu! :blush:

bubbles pravi ...

evo, sem priča, da gre za upravičeno kurcanje. kar se mene tiče, bi mogli it vsi čez en ornk kurz/tečaj (hm, zakaj se mi zdi, da sem ti besedi dans že slišala? :)) retorike in pedagokike z izpitom na koncu. ker saj razumem, da verjetno precej ve o svojem področju, samo mi to za en velik nič pomaga, če tega ne zna posredovat in informacij ustrezno filtrirat.

Dancerina pravi ...

Po treh letih se mi je doktorski študij popolnoma zamerih. Vse skupaaj je precenjeno.