Piškotek za srečo (Bio in brez cukra)

29 januar, 2008

Telefon dela

Telefon sm posušu na radiotorju, prključu baterijo in zdej spet dela! Najbrž ga je rešlo to, da je baterija vn padla preden se je šel potapljat.
Jst sm pa lih začel razmišljat da bi si kak nov telefonin omislu. A ma kdo kak predlog?
Pa preferenca je Nokia, zarad dopolnilne opreme ki jo že mam (polnilc za avto,...), pa s tanovim (tankim) priključkom...neki simpl, ni treba da je še PC zravn, pa da kolkr tolk spodobno zgleda.

edit: 31.1.08
V bistvu edina stvar k je crknla je vibriranje. Žal je to nujna funkcija, ko se rabim nujno zgodej zbudit, in dam zato telefon na škatlco od CDja...kaj se naprej zgodi, ko začne telefon skakat po plastiki prepustim vaši domišljiji.
Tko da če kdaj zamudim kak zgodnji sestanek, pomeni da je telefon k ne vibrira kriv...
Ne vem al bi zato že zdej nabavljal novega in odplačeval aneks, al nej počakam da mi poteče junija enkrat in takrat kupim en resn telefon, v upanju da pride vn kak nov, zanimiv,...uporabn model od Nokie, al pa kej takega kar me bo tko navdušlo da ne bom vzeu Nokie.

3 komentarji:

bubbles pravi ...

sem rekla, da radiator rešuje :)
sicer pa sem itak nokia fan, zaradi preprostosti in... hm, trpežnosti :) kteri model pa maš v mislih?

Bashi_B pravi ...

Preprostost je boljš pri (bivšem) siemensu...drgač je pa res da mi vsi pravijo da sm edini k ma z Nokio slabe izkušnje (že velikokrat ne servisu), je pa tud res da je biu telefon z mano že marsikje...drgač sm pa tlele prčakoval predlog naslednjega modela zame

bubbles pravi ...

tale je zelooo všečna:
http://www.nokia.si/A4619422